Sinds half april loopt Joppe de Groot stage bij platform Achterhoek Food. Hij gaat aan de slag voor de Achterhoek Food bedrijfsrestaurants. Joppe komt met praktische adviezen om het assortiment gezonder en duurzamer te maken. Ook werkt hij leuke themaweken uit die in alle kantines uitgevoerd kunnen worden. Eind juli levert hij zijn adviezen op.
Over Joppe
“Mijn naam is Joppe de Groot, 22 jaar en woonachtig in Ulft. Ik doe de opleiding tot Voeding- en leefstijladviseur (niveau 4) op Aeres MBO in Ede. Hiervoor heb ik mijn diploma Zelfstandig Werkende kok gehaald op het Graafschap College.”
Blijf op de hoogte
Wil je in jouw bedrijfs-, school- of sportkantine ook aan de slag met een gezonder, duurzamer en bij voorkeur regionaler aanbod? Dat kan! Platform Achterhoek Food bekijkt graag waar je huidige aanbod groener en gezonder kan. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan via info@achterhoekfood.nl Ook als je op de hoogte wilt blijven van Joppes bevindingen en adviezen, kun je ons dat via dit mailadres laten weten.
