Nieuws

Achterhoek Food Netwerk brengt prachtige regionale producten naar VSG Congres

De organisatie van het congres wilde niet alleen al het moois van de Achterhoek laten zien, maar ook zeker laten proeven. Hiervoor werd er contact opgenomen met Platform Achterhoek Food.

Aan het woord voorzitter Jan Markink

Op de derde Ronde Tafel Achterhoek Food stond het thema gezondheid centraal.

Aan het woord wethouder Henk Bulten

Gemeente Doetinchem start met haar Werk Café.

Aan het woord burgemeester Anton Stapelkamp

Anton Stapelkamp vertelt over de impact van de LEADER-aanpak.

Aan het woord Martin Scholten Wageningen UR

Over samenwerken met de Achterhoek en aanpak Onderscheidende Regio.

Geslaagd festival van het smakelijke leven in DRU Industriepark

Op 2 november jongstleden organiseerde LEADER Achterhoek het Festival van het Smakelijke Leven in het Dru Industriepark in Ulft.

Aan het woord TV Chefkok René Pluijn

Over Ondernemerschap en kansen voor Achterhoek als Onderscheidende Foodregio.

Onderzoek Smaakacademie Achterhoek: weinig kennis over gezonde en duurzame voeding op scholen

Dit onderzoek op vijf scholen in de Achterhoek gaat over de voedselconsumptie van jongeren in hun schoolomgeving.

Aalten Vooruit: Achterhoek FoodRegio – column Dichterbij van burgemeester Stapelkamp

Voor Aalten Vooruit schreef burgemeester Anton Stapelkamp, LAG-lid van LEADER Achterhoek, een column over de Achterhoek FoodRegio.