
Onderwijsinstellingen gaan voor Achterhoek als meest gezonde en vitale regio
Smaakacademie Achterhoek faciliteert de onderwijsinstellingen met hybride en case-based leren door praktijkgerichte cases aan bestaande lessen en projecten te koppelen.
Smaakacademie Achterhoek faciliteert de onderwijsinstellingen met hybride en case-based leren door praktijkgerichte cases aan bestaande lessen en projecten te koppelen.
Op 6 november kwamen vooraanstaande vertegenwoordigers van zeer uiteenlopende organisaties samen tijden de inspirerende kick-off van Platform Achterhoek Food. Het doel? De Achterhoek laten uitgroeien tot dé gezondste en meest vitale regio van Nederland.
De Heikamp is een inspiratiebron voor de learning community Achterhoek Food en biedt met hun visie en aanpak een succesvol model voor andere ondernemers.
Achterhoekse ondernemers en Doetinchemse school Nooderlicht werken samen om alle leerlingen elke dag te voorzien van een gezond ontbijt. Platform Achterhoek Food bracht de verschillende partijen bij elkaar.
De organisatie van het congres wilde niet alleen al het moois van de Achterhoek laten zien, maar ook zeker laten proeven. Hiervoor werd er contact opgenomen met Platform Achterhoek Food.
Op de derde Ronde Tafel Achterhoek Food stond het thema gezondheid centraal.
Anton Stapelkamp vertelt over de impact van de LEADER-aanpak.
Over samenwerken met de Achterhoek en aanpak Onderscheidende Regio.
Op 2 november jongstleden organiseerde LEADER Achterhoek het Festival van het Smakelijke Leven in het Dru Industriepark in Ulft.